follow us:

m

Intervențiile de medicină estetică pe ințelesul tuturor

A. Marirea buzelor, una dintre cele mai populare interventii estetice

Se face cu substante de umplere sau fillere care cresc volumul buzelor dandu-le un aspect mai senzual. Acestea sunt:

1acidul hialuronic este cea mai populara substanta, folosita in toata lumea, cu efect ce persista 4-9 luni;

2. silicon-oil, produs cu efect permanent, remanenta intre 8-20 ani !;

Interventiile sunt nedureroase deoarece se fac cu anestezie si cu ace foarte fine, atraumatice

B. Toxina botulinica/Botox/Dysport trateaza ridurile de expresie, adica cele de la :

1. ochi (laba de gasca ce apare cand zambim);

2. glabela, zona dintre sprancene, ce apare cand ne incruntam;

3. frunte, ce apar cand ne miram sau ridicam fruntea;

4. gura, in special cele de deasupra buzei superioare numite si ridurile fumatorilor si colturile gurii;

5. gat si decolteu;

Botoxul/Dysport trateaza si transpiratia excesiva de la nivelul axilelor, picioarelor, mainilor.

Muschii injectati isi vor recapata activitatea dupa aproximativ 5-7 luni .

C. Disparitia ridurilor

Se face cu substante de umplere sau fillere care netezesc pana la disparitie santurile sau depresiunile date de riduri. Pentru riduri adanci ca cele nazo-labiale(de la gura la nas) substanta ideala este Radiesse cu remanenta pana la 2 ani.

Radiesse, compus alcatuit din calciu si fosfor,se foloseste dupa marirea buzelor cu hialuronic si tine 16-20 luni. Radiesse a castigat premiul: “Cel mai bun produs injectabil din lume” la Aesthetics Medicine Award 2009 !

D. Romodelarea pometilor si obrajilor, alaturi de modelarea nasului si barbiei se face cu substante de umplere cu efect pana in 2 ani

E. Albirea si diminuarea cearcanelor se face cu substante de umplere asociate cu tratamente specifice care hidrateaza si vitaminizeaza in profunzime .

F. Tratamentul cicatricilor de acnee se face prin metoda umplerii cicatrice cu cicatrice cu persistenta de cativa ani. Sunt necesare minim 3 sedinte.

G. Peelingul chimic medical se face cu o compozitie speciala de substante iar efectul este de descuamare a straturilor superficiale ale pielii.

In functie de compozitie si de profunzimea descuamarii, peelingul chimic este de tip superficial, mediu si profund. Sunt necesare minim 2 sedinte

H. Topirea grasimii si eliminarea celulitei se face prin microinjectii in locurile afectate care trebuiesc repetate la intervale regulate.Sunt necesare 3-5 sedinte iar imbunatatirea este spectaculoasa.

I. Mezoterapie maini, gat, decolteu, faciala ,contra caderii parului

Se efectueaza prin injectari cu ace foarte fine de cocktailuri de vitamine, minerale si multiple principii active care au rol de hidratare si vitaminizare in profunzime a pielii prin patrunderea direct in stratul ei mijlociu care se numeste mezoderm

J. Intinerire maini cu Radiesse

Dupa chipul nostru,mainile sunt cea mai importanta interfata prin intermediul careia comunicam si relationam in societate. Dupa fata si decolteu pe ele se astern semnele imbatranirii si devin mai patate, uscate si ridate.

Pentru intinerirea mainilor singura substanta aprobata de FDA (SUA), cea mai severa autoritate din domeniu, este Radiesse iar efectul injectarii se mentine 12-16 luni

K. Tratamente complementare tratamentelor estetice

-tatuaj/machiaj semipermanent sprancene, contur buze,ochi cu remaneneta intre 3-5 ani

-tratament facial IceMask , ser profesional concentrat ce determina super vitaminizare,hidratare si efect anti-aging. Sunt necesare 2 tratamente pe saptamana.

Dupa tratament intrega fata devine radioasa, fresh, este reglat ph-ul si dimensiunea porilor si sunt contracarate efectele poluarii asupra tenului.

Este produs medaliat cu Aur la Expozitia Mondiala de Medicina Estetica din Las Vegas (SUA) !

-tratament maini cu Hand Anti-aging prin aplicarea de manusi care contin un ser super hidratant si vitaminizant cu efect instantaneu

-tratarea transpiratiei cu benzi Energicer care se aplica la nivelul axilelor, al mainilor sau ale picioarelor cu efect de scadere a temperaturii si a fluxului sanguin in zona respectiva.

machiaj profesional efectuat de catre un make-up artist

Toate produsele mentionate sunt BIO, fara coloranti si conservanti si avand ingrediente naturale si antialergice !