follow us:

Dr. Oana Vlăsceanu

Studii

1. Scoala de arte frumoase efectuata in paralel cu scoala gimnaziala,1989-1993
2. Colegiul National Gh Rosca Codreanu, Barlad, 1993-1997
3. UMF Carol Davilla Bucuresti, 1997-2003, Facultatea de Medicina

Activitate profesională:

1. Medic specialist pediatrie
2. Medic specialist chirurgie plastică, estetică și reconstructivă

Cursuri postuniversitare în domeniul medicinei estetice în străinătate: Amsterdam (Olanda), Tel-Aviv (Israel), Paris (Franta), Frankfurt (Germania), Milano (Italia), Monaco

Cursuri:

  • Cursuri și workshopuri despre: îmbunătățirea aspectului facial (estomparea ridurilor și mărirea buzelor, remodelare facială) prin proceduri de chirurgie și medicină estetică (botox, acid hialuronic, colagen, silicon-oil, Radiesse, peeling chimic medical )
  • Cursuri teoretice și practice pentru folosirea aparatelor de reîntinerire facială bazate pe laser, lumina pulsată și LHE (epilare definitivă, întinerire și înfrumusețare facială, psoriazis și tratarea acneei)
  • medic colaborator la clinici de medicină estetică din București: Clinica Slimart, Clinica Nova, Clinica INOLIFE, Clinica FIZIOLIFEESTETIQU

Atestate și premii

  • 1987-1997: premii literare nationale in special pentru creatie poetica si jurnalism
  • 1997- primirea unei scrisori de mulțumire pentru colaborare și activitatea depusă din partea Excelentei Sale, dl Mircea Geoană, Ambasadorul Romaniei la Washington
  •  ” First Award of Honor-Valedectorian in recognition of scholarship, leadership, service and character”, oferit de fundațiile americane cu care am colaborat: Free american found, American friends of Romania, Romanian-American Forum Foundation
  • din 2007: membră a World Society of Anti-Aging Medicine (WOSAAM)
  • din 2007: publicarea de articole în reviste ca Analele Chirurgiei Plastice, Les Nouvelles Esthetiques, Săptămâna Medicală, Jurnalul de Medicina Anti-Aging, Ce se întâmplă doctore?
  • 2009: descoperitoare a unei metode cu remanență de peste 1 an pentru îndepărtarea cearcănelor.
  • unul dintre cei doi medici din Romania selectați să participe la Merz Aesthetics European Expert Summit (MAEXS) în Amsterdam, noiembrie 2012
"In cabinetul dr Oana Vlasceanu fara niciun fel de retinere pot spune ca am avut parte de cea mai buna consiliere,o atmosfera relaxata,preturi rezonabile si mai ales servicii impecabile. Voi reveni mereu cu mare drag atat pentru servicii cat si pentru dna doctor care este DEOSEBITA."
FD Pacientă
"Apreciez foarte mult oamenii care pun pasiune in ceea ce fac,iar asta a fost primul lucru pe care l-am remarcat la Dr Oana Vlasceanu. Am ajuns aici la recomandarea unei prietene si nu doar ca i-am multumit atunci, ci continui sa o fac de fiecare data cand trec pragul cabinetului pentru tratamentele de infrumusetare"
CV Pacientă
"Majoritatea persoanelor care solicita corectarea ridurilor doresc ca imaginea externa sa reflecte frumusetea interioara! Procedura este rapida si neinvaziva! Aproximativ 10 min si se poate relua orice tip de activitate! Rezultatele finale se vad dupa cateva zile!!!"
DS Pacientă
"Am fost operata de dna Dr Oana Vlasceanu si sunt extrem de multumita. Am sanii pe care i-am visat toata viata!! Am trimis o prietena pentru o operatie de liposuctie la Dna Doctor si mi-a multumit din suflet pentru ca i-am recomnadat un medic cu adevarat profesionist!"
CF Pacientă
"Am apelat la multi medici pt tratamente estetice insa dna doctor a fost cea care a facut adevarate opere de arta!! Dna Dr Oana Vlasceanu mi-a castigat toata increderea si sunt foarte multumita ca ii sunt pacienta. Recomand cu toata increderea Clinica Dr Oana Vlasceanu."
DC
DC Pacientă
”De ce sa te complaci cu buzele prea subtiri cand chirugia estetica are solutie pentru tine? Pot sa spun ca am simtit cu adevarat bucurie dupa efectuarea procedurii de marirea buzelor cu acid hialuronic inca din anul 2013. Au urmat si alte proceduri similare-pana in prezent- si ma simt mandra, radiez, ma simt mai frumoasa! Toate acestea s-au rezolvat cu o singura conditie : un medic extrem de priceput, profesionist, talentat si nu doar atat, ci un profesionist adevarat care are abilitatea de a impleti medicina cu arta: dna Dr Oana Vlasceanu”
AA Pacientă
”Daca v-ati dorit vreodata un medic estetician care sa va transforme complexele in calitati atat de desavarsite ca par naturale, atunci apelati cu incredere la dna. dr. Oana Vlasceanu. Daca v-ati dorit ca toate transformarile sa se intample intr-un loc intim, curat si primitor, atunci cabinetul dansei e cel mai potrivit.”
AR Pacientă
”Dupa interventiile pe care le-am efectuat la dna. dr. Oana Vlasceanu (augmentarea buzelor si botox) nu am decat regretul ca n-am avut curajul sa fac asta mai devreme. Dna. dr. mi-a inteles toate doleantele, mi-a temperat entuziasmul care ar fi putut sa transforme "suficientul" in "exagerat" si a facut ca de fiecare data rezultatul sa-mi depaseasca asteptarile. Toate astea cu prietenie si cu cele mai rezonabile preturi de pe piata!”
MC Pacientă